sjobeck

Telefon
0411 - 23 66 90

Fjärrstyrning
Windows / Mac

FAQ

Vad är en molntjänst?

En molntjänst betyder att du kan komma åt din information oavsett var i världen du befinner dig. Det enda du behöver ha tillgång till är en dator med internetanslutning. Din data lagras på säkra servrar med daglig säkerhetskopiering. Du behöver därför inte tänka på var och hur du sparar din information.

Våra servrar är placerade i Sverige och det finns inga amerikanska intressen bakom tjänsten. För våra tjänster som säljs i USA står dessa servrar i USA.

 

Hur genomför ni utbildningar och genomgångar?

Kom igång-hjälp och svar på de flesta frågor om programmen brukar vi klara av över telefon eller fjärrstyrning av datorn (med TeamViewer). Utbildning anordnas av oss efterhand som antalet förfrågningar av utbildning ökar.

 

Hur fungerar uppsägning av licens?

Vi tillämpar inga bindningstider för våra licenser. Du får det du beställt och betalat för, och behöver inte knyta upp dig i onödigt långa avtal. För att avsluta ett abonnemang hos oss har vi endast ett krav: att en uppsägning sker under en betald eller alternativt påbörjad period. Detta betyder att om du exempelvis beställer månadsvis fakturering av din licens har du som längst en månads uppsägning. Påbörjade licensperioder faktureras och ska betalas även om du väljer att avsluta ditt abonnemang under perioden. Kortast period att beställa är en månad. Vi tillämpar ingen återbetalning av licensavgifter.

 

Hur fungerar faktureringen?

Normalt sett fakturerar vi genom e-post. Detta medför att du som kund slipper betala en fakturaavgift.

Vid önskemål kan du också bli fakturerad med pappers- eller e-faktura. Vid pappers- och e-faktura tar vi ut en avgift. Om du önskar e-faktura, vänligen kontakta oss för mer information kring format och upplägg.

 

Vad är Java?

Java är ett programmeringsspråk som utvecklas och tillhandahålls av företaget Oracle. Java möjliggör en plattformsoberoende utveckling av applikationer som fungerar på operativsystem som Windows, Mac OS och Linux. Geometra och eKalkyl kräver att Java finns tillgängligt på din dator för att fungera. Java tillhandahålls gratis och är fritt att ladda ner från Javas hemsida.

Lär mer om Java här

Lär mer om Oracle här

 Geometra Software AB

Södra Dragongatan 18 C
271 39 Ystad
Sverige

Orgnr: 556864-9635
VAT: SE556864963501

© Copyright 2017

Ansvariga


Martin Wikerud
Account Manager - Sverige
(+46) 0411-23 66 90
martin@sjobeck.se


Eddie Johansen
Account Manager - Danmark
(+45) 36 99 01 14
eddie.johansen@sjobeck.se


Harro Peetoom
Account Manager - Holland
(+31) 20 26 26 390
harro.peetoom@sjobeck.se

Top